Verwarming

Wanneer jouw centrale verwarming verouderd is of hersteld moet worden, is de installatie van een nieuwe ketel aangewezen. GL Technieken installeert jouw nieuwe centrale verwarming, afgewerkt met oog voor detail en afgestemd op jouw te verwarmen ruimtes.

Condensatieketel of warmtepomp?

Vaak worden condensatieketels geïnstalleerd omdat ze het energiezuinigst werken in de meeste woningen. Het is namelijk pas bij nieuwbouw of een recent gerenoveerde woning dat het veel energiezuiniger wordt om te werken met warmtepompen. De keuze tussen de twee is dus sterk afhankelijk van de staat van het gebouw en maken wij daarom elke keer op maat van jouw situatie.

Radiatoren heruitgevonden

Vandaag zijn radiatoren compatibel met de meeste soorten brandstof en worden ze gemaakt in uiteenlopende modellen. Ook voor jouw interieur en levensstijl is er gegarandeerd een radiator die voldoet aan jouw vereisten qua design en verwarming. Benieuwd naar onze favoriete modellen? Contacteer ons vandaag nog.

Waarom is vloerverwarming een populaire keuze?

Er wordt steeds meer gekozen voor vloerverwarming in moderne huishoudens en dat is niet zonder reden. Het is namelijk één van de efficiëntste verwarmingssystemen dankzij de gelijkmatige warmteverdeling. Daarom zal de temperatuur voor jou ook altijd erg aangenaam aanvoelen. Bovendien is een groot voordeel van dit systeem dat het vrijwel onzichtbaar is binnenshuis. Het kan geen stof vergaren, het neemt geen onnodige plek in beslag en het verandert niets aan jouw interieur.

Let op: In België is onderhoud van verwarmingsketels verplicht

Laat je daarom bijstaan door professionals zoals wij die je laten weten wanneer het tijd wordt om je verwarmingsinstallatie te laten controleren. Voor een centrale verwarmingsketel op basis van mazout is een jaarlijks onderhoud nodig. Voor de ketels op basis van gas is dat tweejaarlijks. Ben jij reeds toe aan onderhoud? Geen zorgen, wij nemen alles van je over.

Jouw specialist in jouw buurt

Een offerte op maat

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Vraag daarom een aangepaste offerte met gericht advies voor jouw project, woning of pand. Daarna kunnen we samen alle opties bespreken en verzorgen wij de installatie van jouw sanitaire systemen van A tot Z. Ook lang daarna kan je nog op ons rekenen voor het onderhoud en specifieke problemen!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij kunnen je garanderen dat al onze werken met de meeste expertise worden uitgevoerd. Al onze techniekers zijn dan ook bekend met de meest recente innovaties in de sector en kunnen je gericht advies geven over alle sanitaire systemen. Twijfel je tussen twee opties? Of wil je graag een renovatie/vernieuwing overlaten aan experten? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een professionele en persoonlijke service

Loodgieters en techniekers die een babbeltje slaan, een persoonlijke touch geven aan al onze projecten en steeds beschikbaar zijn om al je vragen/problemen op te lossen? Ja hoor, dat hoort bij de job! Je kan ons het makkelijkst telefonisch bereiken op 03 369 26 37 of via e-mail: info@gltechnieken.be

Ecovriendelijke installaties

Zowel voor verwarming, airco/ ventilatie als jouw sanitaire systemen kunnen we nagaan welke ecovriendelijke systemen niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook energiezuiniger zijn en jouw kosten daardoor sterk kunnen drukken. Zo helpen wij mee om stap voor stap uiteindelijk elke woning om te toveren tot een duurzame, groene woonst en energieverspilling tegen te gaan. 

Gratis prijsofferte

Andere diensten

Sanitair

Of je nu op zoek bent naar een volledige badkamerrenovatie, onderhoud van je systemen of vervanging van slechts kleine onderdelen in jouw woning: wij helpen je met elk project verder. Met veel plezier plannen wij de installatie van jouw sanitaire voorzieningen en verzorgen we het onderhouden ervan nog lang na afloop! Specifieke vragen of problemen? Vraag het ons vandaag nog.

Airco

Omdat huizen tegenwoordig extra worden geïsoleerd is het belangrijk (en zelfs verplicht) om je woning te voorzien van voldoende ventilatie. Met behulp van een airco wordt daarnaast ook de vochtigheidsgraad, temperatuur én zuiverheid van je binnenlucht reguleert. Heb jij al een idee welke airco het best zou passen bij jouw project/woning? Geen zorgen, onze experten kennen er alles van!

Hernieuwbare energie

Bij ons kan je niet alleen terecht voor reguliere projecten. Wij geven je ook gericht advies voor de modernste toepassingen en innovaties in de sector. Benieuwd hoe jij energiezuiniger kan leven? Neem eens een kijkje welke hernieuwbare energiesystemen wij voor jou kunnen installeren.