Sanitair

Bij GL Technieken staan we voor u klaar voor alle mogelijke sanitaire installaties, herstellingen en onderhoud!

Volledige renovaties

Ben jij op zoek naar een partner voor een groter sanitair project zoals een volledige badkamerrenovatie? Laat ons gerust over aan de planning en uitvoering van alle sanitaire elementen die horen bij jouw visie van je ideale badkamer. Zo coördineren wij alle systemen, zorgen we voor een gestroomlijnde uitvoering en kan jij zorgeloos genieten van het eindresultaat. 

Warmteboilers en waterverzachters

Als experten in ons vak zorgen wij ervoor dat al jouw sanitair moeiteloos op elkaar aansluit. Dat maakt dat wij ook alle aansluitingen voorzien om jouw water te ontkalken en op temperatuur te brengen. Zo kan jij genieten van alle luxe en comfort, zonder je zorgen te moeten maken over de interne systemen. Want bij problemen of lekkages kan je ons ook steeds bereiken voor onmiddellijke oplossingen. 

Kleine vervangingen

Je kan ons natuurlijk ook inhuren voor kleinere installaties of verbouwingen. Bijvoorbeeld al eens gedacht om je bad om te toveren tot een inloopdouche? Misschien is jouw kraan, lavabo of toilet toe aan vervanging? Met al jouw problemen of vragen kan je bij ons terecht. Dan gaan wij aan de slag met gericht advies en een plan om jouw sanitair te vernieuwen, installeren en/of onderhouden.

Help! 'tis dringend

Ook voor dringende herstellingen van jouw sanitair kan je bij ons terecht. Telefonisch (+32(0)498 370 761) kan je ons het snelst bereiken voor allerlei lekkages, defecten of specifieke problemen. Dan verhelpen wij ze zo snel mogelijk en kan jij weer zorgeloos genieten van al je sanitaire voorzieningen.

Jouw specialist in jouw buurt

Een offerte op maat

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Vraag daarom een aangepaste offerte met gericht advies voor jouw project, woning of pand. Daarna kunnen we samen alle opties bespreken en verzorgen wij de installatie van jouw sanitaire systemen van A tot Z. Ook lang daarna kan je nog op ons rekenen voor het onderhoud en specifieke problemen!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij kunnen je garanderen dat al onze werken met de meeste expertise worden uitgevoerd. Al onze techniekers zijn dan ook bekend met de meest recente innovaties in de sector en kunnen je gericht advies geven over alle sanitaire systemen. Twijfel je tussen twee opties? Of wil je graag een renovatie/vernieuwing overlaten aan experten? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een professionele en persoonlijke service

Loodgieters en techniekers die een babbeltje slaan, een persoonlijke touch geven aan al onze projecten en steeds beschikbaar zijn om al je vragen/problemen op te lossen? Ja hoor, dat hoort bij de job! Je kan ons het makkelijkst telefonisch bereiken op 03 369 26 37 of via e-mail: info@gltechnieken.be

Ecovriendelijke installaties

Zowel voor verwarming, airco/ ventilatie als jouw sanitaire systemen kunnen we nagaan welke ecovriendelijke systemen niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook energiezuiniger zijn en jouw kosten daardoor sterk kunnen drukken. Zo helpen wij mee om stap voor stap uiteindelijk elke woning om te toveren tot een duurzame, groene woonst en energieverspilling tegen te gaan. 

Gratis prijsofferte

Andere diensten

Verwarming

De keuze voor jouw verwarmingssysteem is al lang niet meer beperkt tot radiatoren. In jouw woning of pand kunnen we allerlei verwarmingssystemen voorzien, waaronder condensatieketels, pellet kachels, vloerverwarming, etc. Benieuwd welk systeem het meeste comfort en de minste kosten met zich zou meebrengen voor jouw situatie? Onze experten werken de plannen voor je uit!

Airco

Omdat huizen tegenwoordig extra worden geïsoleerd is het belangrijk (en zelfs verplicht) om je woning te voorzien van voldoende ventilatie. Met behulp van een airco wordt daarnaast ook de vochtigheidsgraad, temperatuur én zuiverheid van je binnenlucht reguleert. Heb jij al een idee welke airco het best zou passen bij jouw project/woning? Geen zorgen, onze experten kennen er alles van!

Hernieuwbare energie

Bij ons kan je niet alleen terecht voor reguliere projecten. Wij geven je ook gericht advies voor de modernste toepassingen en innovaties in de sector. Benieuwd hoe jij energiezuiniger kan leven? Neem eens een kijkje welke hernieuwbare energiesystemen wij voor jou kunnen installeren.