Airco

Met een airco in huis heb je het hele jaar door een aangename temperatuur, zowel in een hete zomer als in een ijskoude winter. Geen overbodige luxe dus!

Verkoeling en verwarming

Met een airconditioning installatie kan je het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur. Tijdens de zomer worden je ruimtes verkoeld en tijdens de winter zorgt het voor een comfortabele warme luchtdoorstroming. De temperatuur in de ruimte wordt zo op ieder moment op een constant peil gehouden zodat jij optimaal kan genieten.

Regeling van de vochtigheid

Een airconditioning zorgt niet alleen voor een constante temperatuur in je woning of pand. Het houdt ook de vochtigheidsgraad op peil. 

Nooit meer last van plakkerig zweet of droge hoest door de lucht binnenshuis dankzij een professionele airco. Die installeren en onderhouden wij dan ook voor jou, zodat jij ongestoord in comfort kan vertoeven.

 

Ventilatie

Vooral in nieuwbouwwoningen is het belangrijk om een degelijk ventilatiesysteem te voorzien. Oudere gebouwen zijn reeds voorzien van luchtbruggen om te ventileren, maar de nieuwere zijn veel beter geïsoleerd waardoor verse buitenlucht niet langer gemakkelijk naar binnen kan.

Een airconditioningssysteem dat ook zorgt voor ventilatie kan een gezonde binnenlucht blijven garanderen in jouw woning, zonder dat jij daarvoor telkens de ramen moet openzetten. Benieuwd wat je opties zijn? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij bezorgen je aangepast advies voor jouw woning/project.

Zuivere lucht

Met een airconditioningsinstallatie kunnen we jouw ruimte niet alleen koelen, verwarmen of ventileren, maar zorgen we er ook voor dat de binnenlucht continue gefilterd wordt. Zo heb jij geen last meer van rook, stof, slechte geuren, allergische stoffen of pollen en blijft de lucht in je woning zuiver en gezond. Daarom kan een airco een noodzakelijke toevoeging aan je huis zijn als je bijvoorbeeld last hebt van allergieën. Vraag een aangepaste offerte voor professioneel advies over jouw installatie/project en wij helpen je verder van begin tot einde.

Jouw specialist in jouw buurt

Een offerte op maat

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Vraag daarom een aangepaste offerte met gericht advies voor jouw project, woning of pand. Daarna kunnen we samen alle opties bespreken en verzorgen wij de installatie van jouw sanitaire systemen van A tot Z. Ook lang daarna kan je nog op ons rekenen voor het onderhoud en specifieke problemen!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij kunnen je garanderen dat al onze werken met de meeste expertise worden uitgevoerd. Al onze techniekers zijn dan ook bekend met de meest recente innovaties in de sector en kunnen je gericht advies geven over alle sanitaire systemen. Twijfel je tussen twee opties? Of wil je graag een renovatie/vernieuwing overlaten aan experten? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een professionele en persoonlijke service

Loodgieters en techniekers die een babbeltje slaan, een persoonlijke touch geven aan al onze projecten en steeds beschikbaar zijn om al je vragen/problemen op te lossen? Ja hoor, dat hoort bij de job! Je kan ons het makkelijkst telefonisch bereiken op 03 369 26 37 of via e-mail: info@gltechnieken.be

Ecovriendelijke installaties

Zowel voor verwarming, airco/ ventilatie als jouw sanitaire systemen kunnen we nagaan welke ecovriendelijke systemen niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook energiezuiniger zijn en jouw kosten daardoor sterk kunnen drukken. Zo helpen wij mee om stap voor stap uiteindelijk elke woning om te toveren tot een duurzame, groene woonst en energieverspilling tegen te gaan. 

Gratis prijsofferte

Andere diensten

Sanitair

Of je nu op zoek bent naar een volledige badkamerrenovatie, onderhoud van je systemen of vervanging van slechts kleine onderdelen in jouw woning: wij helpen je met elk project verder. Met veel plezier plannen wij de installatie van jouw sanitaire voorzieningen en verzorgen we het onderhouden ervan nog lang na afloop! Specifieke vragen of problemen? Vraag het ons vandaag nog.

Verwarming

De keuze voor jouw verwarmingssysteem is al lang niet meer beperkt tot radiatoren. In jouw woning of pand kunnen we allerlei verwarmingssystemen voorzien, waaronder condensatieketels, pellet kachels, vloerverwarming, etc. Benieuwd welk systeem het meeste comfort en de minste kosten met zich zou meebrengen voor jouw situatie? Onze experten werken de plannen voor je uit!

Hernieuwbare energie

Bij ons kan je niet alleen terecht voor reguliere projecten. Wij geven je ook gericht advies voor de modernste toepassingen en innovaties in de sector. Benieuwd hoe jij energiezuiniger kan leven? Neem eens een kijkje welke hernieuwbare energiesystemen wij voor jou kunnen installeren.