Hernieuwbare energie

GL Technieken denken aan de toekomst en investeren in duurzame energie. Wij specialiseren ons in hernieuwbare energie-oplossingen.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een energiezuinige en innovatieve manier van verwarmen. Ze gebruiken namelijk energie uit de omgeving (aarde, lucht en water) om jouw ruimte te verwarmen. Deze innovatieve verwarmingsinstallatie is daarbij niet alleen energiezuinig, maar ook kostvriendelijk!

Let wel op: warmtepompen zijn enkel geschikt binnen gerenoveerde of moderne woningen. Oudere woningen zijn namelijk vaak minder goed geïsoleerd en verbruiken daardoor teveel energie. Twijfel je of jouw woning gebruik zou kunnen maken van warmtepompen? Geef ons een seintje en wij helpen je meteen verder met gericht advies.

Zonnepanelen

In tegenstelling tot warmtepompen, kan zo goed als elk huis profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Wil jij graag berekenen wat jouw voordeel zou zijn? Hoeveel energie je zou kunnen halen uit zonnepanelen voor jouw ruimte? Of hoeveel zonnepanelen je zou moeten plaatsen? Wij berekenen alle cijfers voor jou en stellen een specifiek plan op om je energievoorzieningen zuiniger en kostvriendelijker te maken.

Je kan zonne-energie trouwens niet alleen omzetten in elektriciteit, maar ook in warm water met gebruik van zonneboilers. Dit type boiler zorgt voor extra comfort en duurzaamheid door de opwarming van jouw bewatering met zonne-energie. Duurzaam, energiezuinig en kostvriendelijk!

 

Regenwaterrecuperatie

Wij kunnen je voorzien van een complete installatie om regenwater op te vangen en om te zetten in bruikbaar water. Regenwater wordt meestal gebruikt voor de bewatering van de tuin, vaatwas of een buitenkraan. In combinatie met een extra waterzuiveringsinstallatie kan jij regenwater zelfs omzetten in drinkbaar water. Regenwaterrecuperatie is dan ook een populaire innovatie in de sanitaire voorzieningen van veel woningen, omdat je met de investering uiteindelijk zorgeloos kan genieten van gratis regenwater. Zorgeloos, want bij alle problemen of onderhoud kan je op onze ondersteuning rekenen.

Groene energie in jouw woning

Of je nu slechts een onderdeel van je sanitaire systemen energiezuiniger wil maken of je wil je hele woning/pand veranderen naar een groener alternatief. Voor elk project plannen wij alles voor je uit en volgen we de vorderingen op de voet op. 

Milieuvriendelijke alternatieven kunnen reeds voor de kleinste sanitaire projecten gebouwd worden! Wist je trouwens dat de Vlaamse Overheid je een premie uitkeert als jouw woning gebruik maakt van een energiezuinige installatie (zonneboiler, warmtepomp of ventilatiesysteem)? 

 

Jouw specialist in jouw buurt

Een offerte op maat

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Vraag daarom een aangepaste offerte met gericht advies voor jouw project, woning of pand. Daarna kunnen we samen alle opties bespreken en verzorgen wij de installatie van jouw sanitaire systemen van A tot Z. Ook lang daarna kan je nog op ons rekenen voor het onderhoud en specifieke problemen!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij kunnen je garanderen dat al onze werken met de meeste expertise worden uitgevoerd. Al onze techniekers zijn dan ook bekend met de meest recente innovaties in de sector en kunnen je gericht advies geven over alle sanitaire systemen. Twijfel je tussen twee opties? Of wil je graag een renovatie/vernieuwing overlaten aan experten? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een professionele en persoonlijke service

Loodgieters en techniekers die een babbeltje slaan, een persoonlijke touch geven aan al onze projecten en steeds beschikbaar zijn om al je vragen/problemen op te lossen? Ja hoor, dat hoort bij de job! Je kan ons het makkelijkst telefonisch bereiken op 03 369 26 37 of via e-mail: info@gltechnieken.be

Ecovriendelijke installaties

Zowel voor verwarming, airco/ ventilatie als jouw sanitaire systemen kunnen we nagaan welke ecovriendelijke systemen niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook energiezuiniger zijn en jouw kosten daardoor sterk kunnen drukken. Zo helpen wij mee om stap voor stap uiteindelijk elke woning om te toveren tot een duurzame, groene woonst en energieverspilling tegen te gaan. 

Gratis prijsofferte

Andere diensten

Verwarming

De keuze voor jouw verwarmingssysteem is al lang niet meer beperkt tot radiatoren. In jouw woning of pand kunnen we allerlei verwarmingssystemen voorzien, waaronder condensatieketels, pellet kachels, vloerverwarming, etc. Benieuwd welk systeem het meeste comfort en de minste kosten met zich zou meebrengen voor jouw situatie? Onze experten werken de plannen voor je uit!

Airco

Omdat huizen tegenwoordig extra worden geïsoleerd is het belangrijk (en zelfs verplicht) om je woning te voorzien van voldoende ventilatie. Met behulp van een airco wordt daarnaast ook de vochtigheidsgraad, temperatuur én zuiverheid van je binnenlucht reguleert. Heb jij al een idee welke airco het best zou passen bij jouw project/woning? Geen zorgen, onze experten kennen er alles van!

Sanitair

Of je nu op zoek bent naar een volledige badkamerrenovatie, onderhoud van je systemen of vervanging van slechts kleine onderdelen in jouw woning: wij helpen je met elk project verder. Met veel plezier plannen wij de installatie van jouw sanitaire voorzieningen en verzorgen we het onderhouden ervan nog lang na afloop! Specifieke vragen of problemen? Vraag het ons vandaag nog.